Openingstijden

Je mag altijd contact opnemen zodat we samen kunnen kijken of ik wat voor je kan betekenen. Dit kan per mail en telefonisch.

De praktijk is geopend op:

  • Maandag: 10:00 – 17:00
  • Dinsdag: 09:00 – 18:00
  • Woensdag: 09:00 – 18:00
  • Donderdag: 09:00 – 16:00
Bekijk hier wanneer de praktijk gesloten is wegens vakantie. 
Neem bij spoed altijd contact op met je huisarts of de huisartsenpost.
Bereikbaarheid

Bezoek en behandeling zijn uitsluitend op afspraak. Omdat ik wegens afspraken niet altijd in de gelegenheid ben om direct te reageren kun je altijd een voicemailbericht achterlaten of een e-mail sturen. Ik probeer dan om binnen twee werkdagen te reageren.

De praktijk is gevestigd aan de Berkenlaan 240. De praktijk bevindt zich in de wijk Selwerd. Gratis parkeren kan op de parkeerplaats achter de Berkenflat.

Beschikbaarheid en wachttijd

Als je hulp zoekt, wil je natuurlijk snel geholpen worden. Daarom kun je altijd contact opnemen om te kijken wat ik voor je kan doen. Maar let op: er is op dit moment een wachttijd. Als je je aanmeldt bij Praktijk Speelkracht bespreken we je hulpvraag. We kijken samen of mijn praktijk het beste bij jouw hulpvraag past. Als we besluiten om samen aan jouw hulpvraag te werken, kom je op de wachtlijst. Omdat er op dit moment veel hulpvragers zijn die allemaal voldoende tijd, zorg en aandacht verdienen, kan ik nieuwe aanmeldingen helaas niet direct helpen. De wachtlijst behandel ik op volgorde van binnenkomst. Zodra er een plek is, volgt er een uitgebreidere intake en kunnen we samen aan de slag. Op dit moment kan ik geen concrete indicatie geven wanneer je jouw proces kunt starten. 

Laatst bijgewerkt op 28 februari 2024

Contactgegevens

Praktijk Speelkracht – Dramatherapie Groningen
Berkenlaan 240
9741 JV Groningen
E: info@praktijkspeelkracht.nl
T: 06 2499 4475

Praktische gegevens

KVK: 65840747
AGB Code zorgverlener: 90101943
AGB Code praktijk: 90061450

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij de VvAA.
Klachtenregeling (wkkgz) via het NIBIG, in te dienen via www.vaktherapie.nl.

Ik ben lid van de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB), de Nederlandse Vereniging voor Dramatherapie (NVDT) en opgenomen in het Register Vaktherapie, allen onder registratienummer 106482.

Aangesloten bij meerdere intervisiegroepen handelend volgens de richtlijnen van het Register Vaktherapie.

Contactformulier

Via onderstaande formulier kun je gemakkelijk een bericht sturen.