Wie ben ik?

(Hiep)Hoi! Ik ben Irene de Bel en ik ben de trotse eigenaresse van praktijk Speelkracht. Van jongs af aan had ik de droom om mijn eigen praktijk op te zetten. Een plek waar mensen zichzelf kunnen en mogen zijn. Een plek waar ruimte is voor alle gevoelens: verdriet, angst, boosheid, verliefdheid, blijdschap en alles wat daar tussen zit en bij komt kijken. Een plek waar veiligheid is om al deze gevoelens te ontdekken en in spel samen op avontuur gaan om zo in je eigen kracht te staan. Praktijk Speelkracht is de plek waar spelen, spel en kracht samen komen. In spel samen op zoek naar jouw kracht.

Inmiddels ben ik afgestudeerd als dramatherapeut aan Stenden Hogeschool te Leeuwarden en heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik ben onder andere bijgeschoold in: beeldende werkvormen binnen de creatieve therapie, rouw- en verliesverwerking, omgaan met hoogsensitiviteit, weerbaarheidstraining en developmental transformations: een unieke methode binnen dramatherapie. Ik ben een gevoelsmens, puur, dynamisch, positief, ambitieus en passievol. Om de droom die ik ooit had werkelijkheid te maken, voelt heel goed. Ik heb liefde voor mijn vak, en voel me bevoorrecht om het vak te beoefenen wat ik altijd gekoesterd heb.

Ik houd van het leven, maar weet ook dat het leven niet iets vanzelfsprekends is, daarom kies ik er bewust voor om krachtgericht te werken waarin het vergroten van je eigen veerkracht centraal staat. Samen gaan we op zoek en in spel het avontuur aan, zodat jij volledig in je kracht kunt staan.